Onze diensten

 

AC Mazout


Bij AC Mazout vinden we klantentevredenheid zeer belangrijk! We zijn gespecialliseerd in het aanleveren van stookolie, hoofdzakelijk in Waals-Brabant

Levering van stookolie


Levering van kwaliteitsbrandstofolie tegen lage prijzen in Brussel, maar ook in Waals-Brabant, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Henegouwen en het noordelijk deel van de provincie Namen. Bespaar 10% op uw jaarverbruik door ons SuperPlus brandstofolieadditief zonder uw tank te beschadigen. Onze diesel voldoet aan uw wensen op het gebied van verwarming, wegtransport, civiele techniek en landbouwmachines.

Automatisch tanken


Dankzij een aangesloten metersysteem wordt u in real time op de hoogte gehouden wanneer het tijd is om te tanken. We leveren aan Waals-Brabant, Vlaams-Brabant, Henegouwen, het noorden van de provincie Namen en in het hele Brusselse Gewest en voeren lekproef uit op uw tanks.

Lekproef van tanks


Onze professionele teams zijn speciaal opgeleid om de dichtheid van uw tanks te controleren. Heeft u twijfels over uw tank? Laat het ons weten en wij zorgen voor de rest.

Reiniging van tanks


Weet u dat uw tank moet worden onderhouden om zijn efficiëntie en levensduur te garanderen? AC Mazout biedt een complete reiniging van uw tanks. Wij houden ons ook bezig met het ontgassen van uw tanks.

Vervanging van tanks


AC Mazout biedt een tankvervangingsdienst aan in Brussel, Waals-Brabant, Henegouwen, Vlaams-Brabant, Namen en in de hele provincie.

Hout en pellet leveringen


Wij bieden alternatieve verwarmingsproducten aan zoals hout en pellets die direct bij u thuis kunnen worden afgeleverd in Wallonië Brabant, Brussel, Henegouwen, Oost-Vlaanderen en de provincie van Antwerpen. Aarzel niet om in korte tijd contact met ons op te nemen voor een schatting.
 

ONZE VERPLICHTINGEN


Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en extra geraffineerd. Deze garanderen een aanzienlijk lager verbruik en elimineren het risico op verstopping van uw branders en injectiepompen.

Leveringen worden gedaan op basis van uw jaarlijkse consumptie en volgens de seizoenen voeren wij uw leveringen zodanig uit dat u nooit buiten de order blijft. Ongeacht de voorwaarden kunt u profiteren van prioritaire leveringen zonder enige verplichte aanwezigheid.

Uw tanks moeten voorzien zijn van een overvulbeveiliging. Dit werk kan gedaan worden door onze diensten.

Wij vragen u ook het type tank (enkel- of tweevoudig) en de inhoud ervan te vermelden.

De prijzen worden vastgesteld op de dag van levering, tegen de meest aantrekkelijke marktprijs volgens onze kortingsschema' s.

Uw betalingen kunnen op onze rekening worden gedaan: BNP Paribas Fortis : BE39 0014 6405 2019Bij het betalen vragen wij u klantnummer en factuurnummer op uw factuur te vermelden.

logo blanc